LingeFilm FanPas

Met ingang van seizoen 2023/2024 gaat de verkoop van FanPassen (de persoonsgebonden kortingskaart, waarmee je 2,50 euro korting per voorstelling krijgt) op een andere manier. Net als de filmkaartjes kan je een FanPas via onze website kopen. Voordeel is dat je direct na aankoop van de FanPas (de kaart dient eerst afgerekend te worden) een kortingskaartje kan aanschaffen. De FanPas is 12 maanden geldig. Na de 12 maanden kun je op dezelfde gemakkelijke manier weer direct een nieuwe FanPas kopen. 

Het is slechts mogelijk om per LingeFilm account één FanPas te kopen. Voor een tweede FanPas dient dit te gebeuren met een ander LingeFilm account of dient er een nieuw account aangemaakt te worden.

De pas wordt bij aankoop gekoppeld aan je account en iedere pas heeft een uniek nummer. Bij aankoop van een kortingskaartje voor jezelf hoef je niet iedere keer je pasnummer in te geven want de website herkent je account met de daarbij behorende pas.  Het blijft daarnaast ook mogelijk om een kortingskaartje te kopen voor één of meer andere kaarthouders. Het is dan wel noodzakelijk om het pasnummer(s) te weten en in te voeren voor die personen waarvoor een kortingskaartje gekocht wordt. 

Waar vind je je unieke pasnummer? Als je inlogt op de website onder mijn account dan kom je op de pagina Account beheer. Bovenin op deze pagina zie je opnieuw staan “mijn account” als je hier op klikt dan zie je een aantal mogelijkheden waaronder ‘’Mijn passen’’ als je daar op klikt dan wordt de informatie van je pas zichtbaar, het unieke nummer en de vervaldatum.

Door op de onderstaande link te drukken word je direct doorgelinkt naar het aankoopscherm waar de FanPas gekocht kan worden voor 16,00 per jaar.

 

De FanPas kan ook aan de kassa gekocht worden mits je een account hebt bij LingeFilm.

Vragen omtrent de aanschaf van de FanPas kunnen gesteld worden via de mail:

Tickets@lingefilm.nl