Skip to content

De Grote Speurtocht Naar Kaptein Opa

Een spannend animatie-avontuur voor het hele gezin! Anderson & Nielson hebben een goed leven in de tunnel: ze vullen hun dagen met liedjes zingen, jam eten en elkaar plagen. Op een dag krijgen ze bezoek van een conducteur. Ze is heel streng en ze wil dat ze direct vertrekken. Anderson & Nielson bedenken een plan: De opa van Nielson, de legendarische Kapitein Opa kan hen vast redden! Anderson &Nielson beginnen aan een wild avontuur om Kapitein Opa te vinden en hun thuis in de tunnel te redden. Hun grote speurtocht brengt de vrienden naar de meest bizarre plekken, zoals de Noordpool, het tropische zuiden en zelfs hemelse hoogten! Waar ze ook reizen, ze komen telkens in de problemen: of het nu gaat om hongerige ijsberen, agressieve engeltjes of andere uitdagingen. Maar dan blijkt dat hulpdichterbij is dan ze beseffen. Het leeft in de tunnel, heeft honderd koppen en meer dan veertien poten…

Kijkwijzer rating: Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Kijkwijzer rating: Angst Kijkwijzer rating: Geweld

Bij de autismevriendelijke voorstelling is het licht gedimd, staat het geluid zachter en zijn er mamimaal 45 bezoekers. De activiteit is na afloop van de film.

LingeFilm KIDS heeft in het thema van de film een leuke, gratis activiteit georganiseerd. Kom om 13.45 uur naar het Grand Café in de Pluk.

Activiteit: Neem jouw opa en/of oma mee naar de film en kom gezellig spelletjes met hen spelen: sjoelen, hoelahoepen, met klossen lopen, visspel (je weet wel met visjes die happen en ronddraaien en die je moet vangen met een hengel), touwtje springen (met zo’n groot springtouw), elastieken. Opa en oma krijgen op vertoon van hun kaartje een gratis kopje koffie of thee. Natuurlijk mag je ook met je zonder opa of oma komen en spelletjes komen doen.

Noorwegen

|

2023

|

76 min

|

KIDS voorstellingen

Regie

Gunhild Enger, Rune Spaans

Cast

Nordin de Moor, Milan van Weelden, Philippe Bernaerts, Edna Kalb, Simon Zwiers, Patty Paff

Voorstelling