Skip to content

15e filmseizoen LingeFilm geopend met vriendinnenavond

Afgelopen weekend begon LingeFilm aan haar 15e filmseizoen en aan het 4e seizoen in De Pluk, Geldermalsen. De openingsfilm was de Nederlandse romkom Singel 39 met Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra. Speciaal voor alle vriendinnen was er op de zaterdag een vriendinnenavond georganiseerd en konden er een speciaal VIP-arrangement gewonnen worden. Het enige wat de bezoekster hiervoor moest doen was een mail aan LingeFilm sturen waarin ze aangaf waarom die ene vriendin zo bijzonder is.

De winnaressen waren Tertia van Tongeren en Inez Koot. En dat zij gewonnen hadden kan alleen maar echte vriendschap zijn. Beide dames hadden namelijk onafhankelijk van elkaar naar LingeFilm geschreven. Tertia en Inez kennen elkaar al ruim 35 jaar en delen lief en leed (en een filmbezoek). Het is een kleurrijke vriendschap al zeggen ze zelf. Door het winnen van de prijs, kunnen ze samen nog een keer gratis naar de film .