—UITVERKOCHT—

A Star Is Born

Openluchtvoorstelling
7 september 2019

LingeFilm organiseert op zaterdagavond 7 september voor de 5e keer een openluchtvoorstelling. Het Lingepark naast de jachthaven van Geldermalsen is ook deze keer de bijzondere locatie voor deze filmvoorstelling. Je kunt verder genieten van live-muziek, er zijn heerlijke hapjes en drankjes en je kan meespelen met de inmiddels legendarische filmquiz. De prijs van het ticket is inclusief een drankje.

Inloop is vanaf 19:30 uur. De filmquiz begint om 20:15 uur met aansluitend de film.

Als de voorstelling door weersomstandigheden niet in de openlucht door kan gaan, wordt dit zaterdag 7 september vanaf 13:00 uur vermeld op www.lingefilm.nl. Jouw ticket is dan geldig voor een van de slecht-weer-voorstellingen in De Pluk. Maak bij aankoop van je ticket meteen de keuze voor het dan gewenste tijdstip.

We hopen je natuurlijk gewoon in het Lingepark te kunnen verwelkomen voor weer een bijzondere openluchtvoorstelling!

Luister het interview met Hans van Hooren, voorzitter van de openluchtcommissie.

A Star Is Born

Na een optreden belandt beroemde countryster Jackson Maine (Bradley Cooper) in een obscure kroeg waar hij de onbekende Ally (Lady Gaga) hoort zingen. Hij is zo geïmponeerd, dat hij haar meevraagt op tour. Terwijl Ally’s ster rijst, raakt Maines carrière door zijn drankgebruik in het slop. Debuterend regisseur Cooper brengt deze derde remake van het klassieke melodrama uit 1937 rauw en opzwepend in beeld. Als (live) zingende acteur vormt hij bovendien een spetterend duo met Lady Gaga, die verrassend breekbaar acteert.

—UITVERKOCHT—