Skip to content

What’s Love Got To Do With It

Dertigers en jeugdvrienden Zoe (Lily James) en Kazim (Shazad Latif) lopen elkaar na lange tijd weer tegen het lijf. Geïntrigeerd door Kazim’s keuze voor een traditioneel, gearrangeerd huwelijk stelt Zoe voor om de aanloop naar zijn bruiloft vast te leggen in een documentaire. Maar gaandeweg slaan de twijfels toe en komen ze voor een moeilijke beslissing: zullen ze hun hart volgen, of hun hoofd? Tegelijkertijd heeft Zoe haar eigen digitale dating perikelen en moet ze omgaan met haar bemoeizuchtige moeder Cath (Emma Thompson).

Kijkwijzer rating: Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Kijkwijzer rating: Grof taalgebruik

Trouw: ★★★ Vind je liefde op gevoel of via een makelaar? ‘What’s Love Got to Do with It?’ geeft antwoord

NRC: ★★★  Romkom ‘What’s Love Got To Do With It?’ is met liefde gemaakt

de Volkskrant:  ★★★  Regisseur Shekhar Kapur weet met ‘What’s Love Got to Do with It’ wat spektakel te blazen in het romkomgenre

RTL Boulevard:  De makers van ‘Bridget Jones’ en ‘Love Actually’ komen met een nieuwe romantische komedie. In ‘What’s love got to do with it’ kunnen we heerlijk wegzwijmelen bij twee jeugdvrienden die allebei op zoek zijn naar de liefde maar het op een compleet andere manier aanpakken.

FILM+FRIENDNIGHT  Kom gezellig samen met vriend(inn)en genieten van een feelgood-film. Je verlaat de zaal met een glimlach! Neem een drankje vooraf, klets bij in de pauze en blijf na afloop lekker borrelen, zodat je friendsnight een compleet avondje uit is.

Verenigd Koninkrijk

|

2023

|

109 min

|

Reguliere voorstellingen

Regie

Shekhar Kapur

Cast

Emma Thompson, Lily James, Shazad Latif, Asim Chaudry, Shabana Azmi, Sajal Ali

Voorstelling

What’s Love Got To Do With It
vrijdag 7 april
20:30
 
Tickets
vanaf 0,00