Skip to content

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

Deze zomer gaat ’s werelds grootste animatiefranchise terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd. Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Als de Minions, onder wie Kevin, Stuart, Bob en Otto (een nieuwe Minion met een beugel die het heel graag goed wil doen), op Gru’s pad komen bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten. Samen bouwen ze hun eerste schurkenhol, ontwerpen ze hun eerste wapens en bereiden ze hun eerste missies voor. Als de beruchte groep superschurken de Vicious 6 hun leider lozen – de legendarische vechtsporter Wild Knuckles – gaat Gru, hun grootste fan, solliciteren om lid te worden. De Vicious 6 is helaas niet onder de indruk van de kleine wannabe. Maar ze worden woest als Gru ze te slim af is en dan wordt hij ineens de aartsvijand van het criminele topteam. Als Gru op de vlucht slaat, proberen de Minions kungfu te leren om hem te redden. Gru zelf komt tot de ontdekking dat zelfs slechteriken weleens hulp nodig hebben van vrienden.

Kijkwijzer rating: Angst Kijkwijzer rating: Geweld

De Minions zijn terug en ze zijn ook aanwezig bij LingeFilm!

Kom zondag 9 oktober naar de film en ga op de foto met de Minions. Ook gaan we Minions knutselen en je kunt zelf kiezen wie: Bob, Kevin of Stewart. Wil je liever kleuren? Dan kan dat natuurlijk ook!

Film + Autismevriendelijk – Bij deze voorstelling dimmen we het licht, zetten we het geluid minder hard en zorgen we ervoor dat de zaal niet meer dan voor de helft vol zit.
Na afloop van de film is er een leuke gratis activiteit voor de kinderen.

Film + Kids – Voorafgaand aan de middagvoorstelling, vanaf 13.45 uur, organiseren wij een gratis activiteit voor de kinderen.

De activiteiten vinden plaats in het Grand Café van de Pluk.

 

VS

|

2022

|

88 min

|

familiefilm

Regie

Kyle Balda

Cast

Jon van Eerd, Javier Guzman, Trudy Labij, Ernst Daniël Smid, Raymond Thiry, Edsilia Rombley, Patty Brard, Dennis van der Geest, Edwin Jonker, Nienke Plas, Murth Mossel, Levi van Kempen, André Dongelmans

Voorstelling

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd
zondag 9 oktober
,
11:00
Minions: Hoe Gru Superschurk Werd
zondag 9 oktober
,
14:30