Skip to content

Diner + The Menu

Een koppel, Margot (Anya Taylor-Joy) en Tyler (Nicholas Hoult), reizen naar een kusteiland in de Pacific Northwest om te dineren in het exclusieve restaurant Hawthorn. Daar heeft de teruggetrokken, wereldberoemde chef-kok Julian Slowik (Ralph Fiennes) een uitgebreid tasting menu bereid voor speciaal geselecteerde gasten. Naast het stel zijn drie jonge, al ladderzatte tech-bros, Bryce (Rob Yang), Soren (Arturo Castro) en Dave (Mark St. Cyr), een ouder rijk echtpaar en terugkerende klanten, Anne en Richard (Judith Light en Reed Birney), gerenommeerde restaurantcriticus Lillian Bloom (Janet McTeer) en haar tijdschriftredacteur Ted (Paul Adelstein), en een beroemde filmster van middelbare leeftijd (John Leguizamo) met zijn assistent Felicity (Aimee Carrero) aanwezig in het restaurant. Begeleid door het onberispelijk geklede personeel onder leiding van generaal Elsa (Hong Chau), wordt de avond alsmaar spannender door geheimen van de gasten die aan de oppervlakte komen en onverwachte gangen die worden geserveerd. Het wordt de dinerende gasten steeds meer duidelijk dat het uitgebreide menu van Slowiks is ontworpen voor een avond vol schokkende verrassingen.

Kijkwijzer rating: Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Kijkwijzer rating: Grof taalgebruik Kijkwijzer rating: Angst Kijkwijzer rating: Geweld

de Volkskrant (★★★★) Blijft tot het eind verrassend

NRC (★★★) Een flamboyante, sadistische zwarte komedie

Trouw (★★★★) In deze smakelijke satire heeft chefkok Ralph Fiennes sardonische verrassingen in petto voor een groep superrijken.

“The Menu”

AMUSE

Rijstballetjes met tonijn in zwarte sesam

VOORGERECHT

Knolselderij met witte chocolade en zomertruffel

TUSSENGERECHT
Cremesoep van botersla
met gerookte forel en gepocheerd ei

HOOFDGERECHT
Portobello rossini met spitskool

NAGERECHT

Panna cotta met rum in chocolade kopje

VS

|

2023

|

107 min

|

Reguliere voorstellingen

Regie

Mark Mylod

Cast

Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult

Voorstelling

Diner + The Menu
zaterdag 25 maart
18:00
 
Uitverkocht
Film + Maaltijd