Skip to content

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

Beleef dit jaar elk avontuur alsof het je laatste is. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weereen nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige inDe Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens. In de Nederlandse versie worden de stemmen van Gelaarsde Kat en Kitty Poezelpootje opnieuw ingesproken door Jon van Eerd en Anna Drijver.

Kijkwijzer rating: Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Kijkwijzer rating: Angst Kijkwijzer rating: Geweld

Kidsweek.nl: ★★★ Een prachtig gemaakt én razend spannend tekenfilmspektakel.

Film + Autismevriendelijk – Bij deze voorstelling dimmen we het licht, zetten we het geluid minder hard en zorgen we ervoor dat de zaal niet meer dan voor de helft vol zit.  Aansluitend is er een leuke gratis activiteit voor de kinderen.

De Gelaarse Kat gaat in de film op zoek naar de mythische Wensster en moet al zijn kattentrucjes gebruiken om te zorgen dat het goed gaat komen.

Hoe goed kun jij deze kattentrucjes uitvoeren? En ben jij net zo’n held als de Gelaarsde Kat? Kom dat uit proberen met de speciale kattenspelletjes.

En weet jij wat het leukste is? Je kunt je laten schminken als een kat en dan gaan de kattenspelletjes nóg beter!

 Je kunt natuurlijk ook lekker komen kleuren.

Film + Kids – Voorafgaand aan de middagvoorstelling organiseren wij vanaf 13.45 uur deze gratis activiteit in het Grand Café van De Pluk.

VS

|

2023

|

105 min

|

KIDS voorstellingen

Regie

Joel Crawford

Cast

Jon van Eerd, Anna Drijver, Holly Mae Brood, Jody Bernal, Monic Hendrickx, Frank Lammers, André Dongelmans, Loek Peters, Murth Mossel, Joanne Telesford, Sarah Nauta, Julia Nauta, Niels van der Laan, Jeroen Woe

Voorstelling

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens
zondag 2 april
11:00
 
Tickets
vanaf 0,00
Film + Autimsevriendelijk
De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens
zondag 2 april
14:30
 
Tickets
vanaf 0,00
Film + Kids