Skip to content

De Bellinga’s: Vakantie op Stelten

De Bellinga's: Vakantie op Stelten

Het is vakantie en de hele familie Bellinga heeft de koffers gepakt voor een luxe droomreis naar Frankrijk. Ze hebben er megaveel zin in, maar weten nog niet dat papa Daniël per ongeluk het vakantiegeld is kwijtgeraakt. Terwijl Daniël probeert om de reis te vertragen, heeft Buurvrouw Bets een plannetje bedacht om het verloren geld snel terug te verdienen. Als dat op tijd lukt, kan de vakantie toch nog doorgaan! Ondertussen komen Luan en Lucilla er dankzij een heel speciaal koffertje en de Bellinga Vakantie Bucketlist achter dat je eigenlijk helemaal geen luxe nodig hebt voor een superleuke zomervakantie.

Kijkwijzer rating: Alle Leeftijden

Blijf jij thuis in de herfstvakantie of ga je toch op vakantie? Dat is bij de Bellinga’s ook nog de vraag! Kom op avontuur met ons tijdens de speurtocht door de bieb, die speciaal voor deze jou deze dag is geopend.

En heb jij altijd al willen weten hoe je mooie tekeningen maakt met een 3D-pen? Dit kan in het medialab in de bieb. Natuurlijk kun je ook gewoon komen kleuren.

 De activiteiten vinden plaats in de bibliotheek in de Pluk en zijn in samenwerking met de bibliotheek in het kader van de kinderboekenweek georganiseerd. Het thema van deze kinderboekenweek is “bij mij thuis”.

Bij deze voorstelling (start 11.00 uur) dimmen we het licht, zetten we het geluid minder hard en zorgen we ervoor dat de zaal niet meer dan voor de helft vol zit. Aansluitend is er een leuke gratis activiteit voor de kinderen

Voorafgaand aan de middagvoorstelling organiseren wij vanaf 13.45 een gratis activiteit voor de kinderen.

Nederland

|

2023

|

70 min

|

KIDS voorstellingen

Regie

Armando de Boer

Cast

Luan Bellinga, Lucilla Bellinga, Luxy Bellinga, Lucius Bellinga, Fara Bellinga, Daniel Bellinga, Hetty Heyting, Michiel Kerbosch, Tjebbo Gerritsma, Hassan Slaby, Johnny Kraaijkamp jr.

Voorstelling

De Bellinga’s: Vakantie op Stelten
zondag 8 oktober
11:00
 
Tickets
vanaf 0,00
Film + Autimsevriendelijk
De Bellinga’s: Vakantie op Stelten
zondag 8 oktober
14:30
 
Tickets
vanaf 0,00
Film + Kids