Design by Dutch Portfolio

Crazy Rich Asians

9 Angst Grof taalgebruik
VS, 2018 - 120 min - Romantiek, komedie
Regie: Jon M. Chu
Cast: Henry Golding, Constance Wu, Gemma Chan, Ken Jeong, Michelle Yeoh, Lisa Lu, Chris Pang, Jimmy O. Yang, Awkwafina, Ronny Chieng, Remi Hii, Sonoya Mizuno, Jing Lusi, Nico Santos

Bij de laatste voorstelling van het jaar (zaterdag 29 december) trakteert LingeFilm alle bezoekers op bubbels en oliebollen in de pauze.

Crazy Rich Asians volgt de in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu) wanneer ze haar vriend Nick Young (Henry Golding) vergezelt naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Ze is enthousiast over haar eerste bezoek aan Azië, maar ook nerveus om Nick zijn familie te ontmoeten. Nick heeft echter een aantal belangrijke details over zijn leven vergeten te vermelden, waardoor Rachel geheel onvoorbereid belandt in bijzondere situaties. Het blijkt dat hij niet alleen de afstammeling is van één van de rijkste families van het land, maar ook behoort tot één van de meest gewilde vrijgezellen. Haar relatie met Nick maakt Rachel tot een doelwit voor jaloerse jetsetters, maar erger nog... Nick zijn eigen afkeurende moeder (Yeoh). Het wordt snel genoeg duidelijk, dat hoewel geld geen liefde kan kopen, het zeker de zaken ingewikkelder kan maken. Jon M. Chu (‘Now You See Me 2’) regisseerde de eigentijdse romantische komedie Crazy Rich Asians, gebaseerd op de wereldwijd bekende bestseller van Kevin Kwan.

Voorstellingen

Crazy Rich Asians
vr 28 december
20:30
Crazy Rich Asians
za 29 december
20:30
Film + Extra