Design by Dutch Portfolio

Andre Rieu: Live in Sydney 2019

Nederland, 2019 - 135 min - Nieuwjaarsconcert
Regie:
Cast: André Rieu, Johann Strauss Orchestra

Bij dit feestelijke concert word je verwelkomt op de rode loper en met een hapje en een drankje. Tevens is er de gelegenheid voor een fotoshoot. Dus trek je feestelijkste kleding aan en ga op in de wereld van André Rieu.

De distributeur heeft een minimumprijs voor deze voorstelling vastgesteld. Hierdoor is de prijs van deze film (incl hapje/drankje) 15 euro.

Eén van de grootste namen in Event Cinema, André Rieu, keert terug met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019! De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. De eerste volledige productie van Piece Of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema. André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney. Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar! Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop. (Engels, Nederlands ondertiteld)

Voorstellingen

Andre Rieu: Live in Sydney 2019
vr 11 januari
19:00
LingeFilm Live Event!