Voorzitter en operateurs gezocht

LingeFilm is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Vind jij het leuk om mee te denken over de toekomst van LingeFilm en om beleid te bepalen met je mede-bestuursleden en de teamleiders? Ben je goed in netwerken zowel intern als extern? En houd je van (arthouse)films?  Of ken je iemand die hier geschikt voor is? Stuur dan voor 15 september een mail naar info@lingefilm.nl. We sturen je dan meer informatie over de functie en uitnodigen je daarna (eventueel) uit voor een gesprek.

Omdat we momenteel meer voorstellingen vertonen, zijn we ook op zoek naar nieuwe operateurs. Jouw functie bestaat uit het programmeren van de film en de trailers, het klaarzetten van de filmzaal en het aan- en uitzetten van de film. Natuurlijk krijg je een training hoe het allemaal werkt. Je zult per maand ca 3-4 keer worden ingeroosterd en dan kun je ook de film bekijken. Dus ben je geïnteresseerd in techniek en houd je van (arthouse) films? Stuur dan voor 15 september een mail naar info@lingefilm.nl. We sturen je dan meer informatie over de functie en uitnodigen je daarna (eventueel) uit voor een gesprek.