Vanaf vrijdag 2 maart doneert LingeFilm per bezoeker 50 cent aan SamenLoop voor Hoop Geldermalsen. Ga je in de periode van 1 maart tot en met 13 april, dan steun je dus ook dit goede doel.

SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. Dit jaar is het evenement van SamenLoop voor Hoop, Geldermalsen op 13 en 14 april a.s. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

LingeFilm draagt SamenLoop voor Hoop een warm hart toe en wil dit initiatief steunen. In de periode van 1 maart tot en met 13 april doneren we 50 cent per bezoeker aan SamenLoop voor Hoop, Geldermalsen. We hopen in deze periode natuurlijk extra veel bezoekers te mogen verwelkomen, om een zo hoog mogelijk eindbedrag te halen.